Rezervacije
Al Dente Rovinj
Naša priča počinje sa strašću prema hrani i željom da stvorimo mjesto gdje će se svaki zalogaj pretvoriti u jedinstveno iskustvo.
Naša predjela pažljivo su kreirana kako bi zadovoljila i najistančanija nepca, spajajući tradicionalne recepte s modernim tehnikama. Svaki zalogaj odražava strast naših chefova prema kvaliteti i inovaciji, koristeći najfinije sastojke s kopna i mora.
Od tartara od jelena sa sušenim žumanjkom i kokicama od sira Veli Jože, preko delikatnog carpaccia od korabe s gelom od jabuke i botargom, pa sve do sashimija od bijele ribe, svaki tanjur je simfonija okusa. Uživajte u našoj ponudi, gdje svaki detalj priča svoju priču i gdje je svaka kombinacija okusa osmišljena da probudi vaša osjetila i pruži vam istinsko gurmansko iskustvo.
Gel od limuna, čips od škampa
Biftek iz domaćeg uzgoja, aromatizirani maslac, domaći
prepečen kruh
Carpaccio od jakubovih kapica u emulziji od vermotha, tartar od zelenih jabuka, ulje od kopra
Pažljivo odabrana selekcija vrhunskih istarskih sireva
Naša priča počinje sa strašću prema hrani i željom da stvorimo mjesto gdje će se svaki zalogaj pretvoriti u jedinstveno iskustvo.
Naši kuhari s ponosom vam predstavljaju topla predjela koja odražavaju spoj tradicionalne talijanske kuhinje i kreativnih kulinarskih tehnika. Svako jelo u ovoj sekciji pažljivo je osmišljeno kako bi vam pružilo toplinu i utjehu, uz bogate i slojevite okuse.
Uživajte u izboru naših toplih predjela, od klasičnih špageta cacio e pepe, preko sofisticiranog rižota sa škampima i kremom od tikvica, do delikatnih tortellina i raviola punjenih vrhunskim sastojcima. Svaki tanjur je kreacija koja priča svoju priču, pozivajući vas da se opustite i uživate u svakom zalogaju.
Espuma od kozjeg sira i mente, sa uljem od peršina
Tagliattele sa svježim ribanim crnim tartufom
Sočni juneći repovi, cherry rajčica, prah od maslina
Rižoto, batat, krakovi hobotnice, confit od češnjaka
Jakobove kapice s kremom od cvjetače, vinegret umakom od
kapara i grožđica, čips od cvjetače
Naša jela predstavljaju vrhunac kulinarske umjetnosti, gdje se svaki sastojak pažljivo bira kako bi stvorio harmoničan i nezaboravan okus. Naša ponuda glavnih jela uključuje raznolike opcije koje zadovoljavaju sve gurmanske ukuse, od sočnog filea od jelena sa sofisticiranim umakom od čokolade i kupine, do nježnog bifteka uz krumpir fondant i bogati umak od crnog vina i koštane srži.
Za ljubitelje peradi, tu je delikatna prepelica s grožđem i lučicama u umaku od limuna i maslaca. Naši morski specijaliteti, poput confita od gofa s kremom od krumpira i tartufa te hobotnice sous vide s malancanima i krekerima od ljuski škampa, donose svježinu i dubinu okusa koja će vas oduševiti. Uživajte u svakom zalogaju i dopustite nam da vam pružimo jedinstveno kulinarsko iskustvo.
Grdobina u kremi od fermentiranog celera, riblji demiglas, čips od celera
Najsočniji komad gornjeg dijela junećeg buta, umak Bearnaise, Pommes Anna te krema od ljubičastog luka
Svježi filet gofa s šparogama i Hollandaise umak
Risotto Milanese
Romb u umaku od škampi, sporo kuhan komorač, blitva
Biftek u umaku od crnog vina, baby mrkva, foie gras
Kruh 2,50€
Couvert 4,50€
Via Nello Quarantotto 20
52210 Rovinj - Hrvatska
Radno vrijeme
Ponedjeljak - nedjelja
18:00 do 23:00h
info@aldenterovinj.hr
Copyright © 2023. AlDenteRovinj.hr |
site by 198.hr